ALLA FAKTA

KLASSER

Både herr- och damlag med olicensierade spelare över 30 år, som måste ha representerat sitt lag i seriespel när det begav sig. Herrspelare fyllda 40 år och damspelare fyllda 35 år som fortfarande spelar aktivt, samt spelare i 30-årsåldern som har svårt att säga nej när det behövs folk till ett B-lag för att undvika w.o, har dispens. En förening kan anmäla flera lag. Lag från nedlagda föreningar kan också anmäla sig.

MATCHER

Matcherna kommer spelas på 7-mannaplaner med 11-mannamål för herrar och 7-mannamål för damer. Vid många grupper kommer både A- och B-slutspel genomföras.

LAG

För rättvisans och spelschemats skull får inte antal deltagande lag till antalet vara: 7, 11, 13 eller 14 lag.

Skulle ett trettonde lag anmäla sig, är de därmed inte garanterade en plats förrän det blir 15 lag sammanlagt (eller ifall något av övriga 12 lag skulle dra sig ur). Skulle det vara 15 lag anmälda och ett lag drar sig ur, hamnar lag 13-14 utanför. Anmäl er därför i god tid för att vara garanterade en plats i turneringen, och anmäl gärna fler än 1 lag. Tävlingsledningen kommer göra allt för att alla ska få vara med.

SPELARE

Ett lag kan använda fritt antal spelare per match. Namn, tröjnummer och födelseår på spelarna anges i vändande mejl när ni fått bekräftelse på er anmälan. Skulle ett lag ha två lag anmälda till cupen, kan man vid behov låna spelare av varandra. Dock måste de in i laguppställningen innan match.

SPELTID

Alla matcher spelas i minst 15 minuter (kan bli längre speltid beroende på antal anmälda lag).

DOMARE

Varje lag ska utse minst en spelare eller ledare som kan hjälpa till att döma någon/några av andra lags matcher (anges i samband med att laguppställningen skickas in via e-post senast den 1 september). Matchregler i övrigt enligt Smålands FF:s regler.

ANMÄLAN

Anmälan ska ske på vår hemsida. Anmälningsavgiften, 1 500 kr/lag, betalas till Rödsle BK på bankgiro 340-8168 eller swish 123 532 68 22. Meddelande anges RVC + ”lagnamn”.

Anmäl ditt lag här!

Sista anmälningsdag är den 22 augusti 2021!

OBS! Först när vi erhållit anmälningsavgiften är anmälan komplett.

Frågor? Kontakta Peter Hjelm 073-700 93 74, info@rodsleveterancup.se

Anmälningsavgift återbetalas ej.

ÖVRIGT

Ta med familj och fans till Rödsle Veterancup och upplev spelglädjen och vinnarinstinkten. Efter avslutad cup hoppas vi att så många som möjligt dyker upp på After Soccer på Badholmen för att inte gå miste om eftersnacket!

Mer information om det kommer dyka upp på hemsidan, Facebook och Instagram – tagga dina bilder med #rodsleveterancup