Oskarshamns AIK och Krokstorps IF segrade i Veterancupen 2018!

När Helsingborgs IF och sedan Kalmar FF blev klara för årets Veterancup, kändes det på förhand som att det var en fight mellan dessa lag om vilka som skulle vinna herrfinalen. Nu fick bägge tyvärr lämna återbud pga av många spelare som tackade nej i sista stund. Följden av detta blev att herrturneringen blev mer oviss än någonsin.

 

IFK Oskarshamn som förlorat i herrfinalen två år på raken, och som nu vann sin grupp, var favoriter i semifinalen mot Oskarshamns AIK. I en jämn semi var det dock Oskarshamns AIK som drog det längsta strået och gjorde matchens enda mål. I finalen skulle de möta Fårbo FF en andra gång, ett Fårbo som vann sin semifinal mot Mönsterås GIF på straffar. OAIK var klart piggast i finalen och vann rättvist med 4-2.

 

Som enda lag som inte förlorade en enda poäng i gruppspelet var Långemåla klara favoriter i damfinalen mot Långemåla IF. Dock vann de ”bara” med 2-1.

Artikel i Oskarshamnstidningen

Kent Karlssons bilder

Mohammad Abdulrahims bilder

Roger Källmans bilder

Resultat Rödsle Veterancup 2018

Statistik från cupen

Dela gärna i dina sociala kanaler: