Kalmar FF lämnar återbud!

Tyvärr blir det i år första gången som Rödsle Veterancup kommer genomföras utan något lag med allsvenska meriter. Under eftermiddagen gav nämligen Håkan Lindqvist beskedet att alltför många i truppen hade lämnat återbud, och att Kalmar FF därmed ej kan försvara sin titel från förra året.

 

Följden av detta blev att de återstående lagen i KFFs grupp fördelades på de övriga två, så det blir två grupper med fyra lag i varje och att matchtiden blir 2 x 12 minuter. För att inte Mönsterås-lagen skulle hamna i samma grupp blir grupperna så här:

 

Grupp 1

Fågelfors IF

Fårbo FF

Mönsterås GIF röd

Oskarshamns AIK

 

Grupp 2

IFK Mariestad

IFK Oskarshamn

Mönsterås GIF vit

Rödsle BK

 

För damlagen ser det likadant ut, med skillnaden att tider för matchstart ändrats så finalen kommer spelas under tiden det är paus innan herrarnas slutspel.

 

Här ser ni det uppdaterade spelschemat:

Spelschema Rödsle Veterancup 2018

Dela gärna i dina sociala kanaler: