Kalmar FF klara för Rödsle Veterancup!

Titelförsvarande Kalmar FF är klara även för årets Veterancup! Vilka minns inte de tuffa matcherna i söderettan i början av 90-talet när Kalmar FF mötte Helsingborg, med några Malmö FF legender i form av Janne Möller i mål och Mats Magnusson på topp? Dessutom spelade då en yngling från Högaborg vid namn Henrik Larsson bredvid ”Masse” på topp. I Kalmar FF spelade då bl.a Håkan Lindqvist, som nu är sammankallande för KFFs veteraner. Han vågar inte nämna vilka spelare som kommer till start, men vi kan väl gissa att några guldhjältar vill fira att det är 10 år sedan de vann klubbens första och hittills enda SM-guld. Sedan återstår att se ifall fler KFF-spelare som var med och spelade i matcherna mot HIF, innan Skånelaget tog steget tillbaka till allsvenskan, kommer finnas med på planen…

Dela gärna i dina sociala kanaler: