Ny hemsida inför en spännande veterancup!

Nu har förberedelserna inför veterancupen trappats upp och vi i arrangörsgruppen jobbar för fullt med både det ena och det andra. Vi har haft god utomstående hjälp, framförallt vad gäller sponsorjakt och hemsida. Gällande sponsring har Börje Karlsson gjort ett jättejobb medan Annicka Gunnarsson på Bardic Design har gjort en helt ny hemsida, då den förra strulat en tid. Vi är därför stolta över att äntligen få presentera den nya hemsidan för er.

I övrigt handlar mycket just nu om att locka så många lag som vi kan till cupen. Vi (jag och Mikael Svensson Sandgren) har ringt/messat/mejlat en hel drös av fd. spelare som vi hoppas kan samla ihop det ”gamla gänget”. Vi märkte ganska snabbt att intresset för detta var mycket större än förra året. Det kan vi nog framförallt tacka anmälningen av IFK Göteborgs legendlag.

Exempelvis lyckades äntligen Kalmar FF få ihop ett gäng spelare. Det blir riktigt spännande att se vilka lag Fredrik Risp resp. Svante Samuelsson får ihop. Sedan får vi hålla tummarna att även IF Elfsborg, IFK Norrköping och förra årets herrsegrare Östers IF får ihop varsitt lag. Martin Andersson, Magnus Samuelson och Peter Wibrån jobbar hårt för att få ihop varsin 7-mannatrupp.

Lika kul som det är att de flesta lag från föregående år är anmälda, lika kul är det att ”nya” lag från länet har anmält sig. Högsby IK var först att anmäla sig av nykomlingarna och senaste tillskottet är Blomstermåla IK, vilka slog ut IFK Göteborg och Kalmar FF ur Svenska Cupen för 50 år sedan. Lagen möttes också i dåvarande division 2 (nuvarande Superettan) 1975.

Dock går det lite trögt just nu med damlag. Hittills har Krokstorps IF och Rödsle BK anmält sig, men jag vet att flera lag från länet jobbar på att få ihop spelare. Hoppas vi kan komma i närheten av vår målsättning med 4 herrgrupper och 1 damgrupp. 25 augusti vet vi svaret…

Peter Hjelm, cupansvarig

Dela gärna i dina sociala kanaler: