Äntligen en veterancup i fotboll

Ingen Rödsle Cup för ungdomar i år, pga för få anmälningar. Vad göra istället? Ja, varför inte vara lite egoistiska och tänka på oss själva, och skapa en turnering för oss själva? Sagt och gjort, nu kommer första upplagan av Rödsle Veterancup!

Innebandyn har haft sin veterancup i Kalmar ett par år, och nu är det dags för alla fd fotbollsspelare att få en egen dag i Oskarshamn. Förhoppningsvis blir det en blandning av lag som spelat i högre divisioner och lag från föreningar som numera är nedlagda eller sammanslagna med andra föreningar.

Oavsett vilka lag som kommer till start, och vilka spelare som kommer representera dem. Hoppas vi det blir en härlig fotbollsfest och att detta blir en turnering som kommer bli en tradition!

Peter Hjelm, Cupansvarig

Dela gärna i dina sociala kanaler: